Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

PELAAJAT HUOMIO! Pelaamisen käytännöt pakkasaamuisin.

Tänään to 8.9. aamulla oli jo erittäin lähellä että kenttä olisi jouduttu aamulla pitämään kiinni jonkin aikaa kuuran vuoksi. Seuraavaksi yöksi on luvattu vieläkin kylmempää, joten on paikallaan muistuttaa pelaamisen käytännöistä jos kenttä on aamulla suljettuna kylmän yön vuoksi;

Kun kenttä on kiinni jäässä olevan nurmen vuoksi, varatut ajat peruuntuvat eivätkä siirry eteenpäin. 

Mikäli pakkasta on, päivitämme tiedon nettisivuillemme mahdollisimman nopeasti ja pyrimme tiedottamaan siellä myös kentän arvioidusta aukeamisajasta. Caddiemasterin toimiston aukioloajat löytyvät Kotka Golf Center tänään osiosta. Kentän avaamisesta päättää kenttämestari, joka tiedottaa tilanteesta caddiemasterille. Kentälle saa mennä vasta kenttämestarin/caddiemasterin annettua luvan.