Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Marjo Lekander naisten puttimestari 2022

18 naista kilpaili ”Golfia ja skumppaa Ladyille2 peli-illassa  Kymen Golfin naisten puttimestaruudesta. Voittaja, Marjo Lekander,  puttasi 9 väylällä 12 puttia! Onnittelut! Mia Friman sijoittui toiseksi, 16 puttia ja kaksi puttia/greeni keskiarvon puttasivat Leena Lehtovaara, Anne-Marie Illiminsky, Janette Kyötikki ja Nina Koponen! Onnittelut myös heille!

Naisten turnauksen ukopuolella kisailtiin sponsorin, Picgolfin, toivomuksesta  kierroksen parhaasta scratch-tuloksesta jonka teki Monica Kihl-Kokkola, 47 lyönnillä! Onnittelut Monicalle.

Puttikisan jälkipeliä sisätiloissa!

Naisten turnauksessa on jäljellä kaksi kisaa, tiistai 13.9. todennäköisesti PAR 3-rata ja lauantaina 17.9. päätöskisa, narukisa, ja ”illanvietto”. Turnauksen tilanteen ja puttikisan tulokset voit tarkastaa alla olevista linkeitä

Viimeisen  peli-illan, 13.9. ensimmäinen tiiaika on  klo 16.30. Päätöskisa, 17.9. , alkaa klo 13.00 kahdelta tiiltä, 1 ja 10. Päätökisassa korvataan slopet narulla. Kisan jälkeen jaetaan kisan ja turnauksen palkinnot, sekä arvotaan Birdie pullosta voittaja. Iltapalaa on tarjolla, myös muille kuin kisaan osallistuville naisille, omakustannushintaan. Ilmoittautuminen kisaan alkaa viikolla 36. Lisää infoa tulle KG:n kotisivuille lähiaikoina.

 

Turnaustulokset 30822 PB

Turnaustulokset 2022 300822