Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL – viimeinen kisaviikko pelattu

Viikkokilpailun tulokset – viikko 13/13

 

Finaalipaikat itselleen viimeisellä viikolla pelasivat Aki-Matti Nurmela (69) Kotkasta ja Mari Suomalainen (66) Kuusaalta! Kauden paras scr-tulos Kotkassa Niko Kuitusella (67) ja Kuusaalla Petteri Brucella (74). Kierroksia pelattiin 48. Onnittelut finalisteille!

 

Finaali pelataan lauantaina 3.9. kahden hengen scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Draft-tilaisuus pidetään Teamsin välityksellä maanantaina 29.8. klo 20, ja sen yhteydessä suoritetaan myös viime viikkoina käynnissä ollut arvonta!

 

Pääpalkintona finaalissa OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

 

Infoamme finaalista nettisivuillamme www.racetolondon.fi ja somessa @racetolondon.