Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naisilla hieno kisa Koski Golfissa – Kaakottarien Kolmio meni tasan!

Kotkasta lähti 8 naista, 4 paria, kisamaan Kaakottarien Kolmion viimeiseen osakilpailuun Koski Golfiin. 60 naista, eli 30 paria,  kilpailivat väliaikalähdöin hienossa säässä, ilatpäivällä pelaajilla jopa hieman tukalan kuuma.

Kisajärjestelyt erinomaiset, pelaajat saivat mukaansa ”murhat eväät” jossa oli syötävää ja juotavaa ja itsensä hoitamiseen kassillinen tavaraa. Puolimatkan krouvin eväät, hedelmineen ja kuohuviineineen vauhdittivat mukavasti takaysin pelaamista.

Koski Golf vei kaikki 10 ensimmäistä sijaa! Sama ilmiö oli aikaisemmissä Kaakottarien Kolmion osakilpailuisa: Viipurin Golf vei Kaunis Weerassa ja Kymen Golf Kotkan Ruusussa 10 ensimmäistä sijaa. Joten kiertopalkinto jäi jakamatta! Haastetta jäi ensi vuodelle!

Kymen Golfin paras pari, Sirpa Kauppi/Leila Vahvelainen sijoittuivat sijalle 12, tuloksella 70. Tuloksella 72, Anne Mielonen/Jaana Tikanoja sijalla 20 ja parit Susanna Weckman//Terttu Heinonan ja Marjo Mutanen/Terhi Kvikant tuloksilla 80 sijoilla 25 ja 26.

Otettiin selfie johon mahtui melkein kaikki Kymen Golfin pelaajat!

Kapteenska sai ideoita ja vinkkejä ensi vuoden kisoihin, joita ehkä voimme meilläkin toteuttaa!

Tällä kaudella on vielä 2 ”Golfia ja skumpaa Ladyille” peli-iltaa pelattavana ja lopuksi lauantaina 17.9.kauden päätöskisa illanviettoineen. Laita kalenteriin ja seuraa kilpailukalenteria!