Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Golfia ja skumppaa ladyille pelattiin 3:lla tiillä

Naisten peli-illassa, tiistaina, kisattiin kolmelta eri tiiltä. Kolme ensimmäsitä väylää tiiltä 52, kolme seuraavaa tiiltä 47 ja viimeiset kolme tiiltä 36. Kevään suunnitelmissa oli 42 tii 36 tilalla mutta tämä mahdollisuus siirrettiin tulevaisuuteen. Harras toive naisilla on pelata viimeisenä ”Golfia- ja skumppaa Ladyille” peli-iltana tiiltä 42.
Kolmen tiin kisassa pelattiin taas upeassa säässä, hetkittäin oli liiankin kuuma. 20 naista osallistui ja voiton vei tällä kertaa Anne Mielonen 26 bogeypisteellä. Onnitelut. Kisa oli tiukka, sillä seuraavalla sijalla 24 bogeypisteellä oli peräti 4 pelaajaa: Jaana Tikanoja, Monica Kihl-Kokkola, Anja Alenius ja Leena Lehtovaara. Onnittelut heillekin.
Kisaa sponsoroi tällä kertaa Kiinteistövälittäjä, Merikotkan Pesä, jonka tuomat arvontapalkinnot osuivat Mia Frimanille, Jaana Tikanojalle ja Minna Pieviläiselle! Onnittelut myös heille!

Seueaava ”Golfia ja skumppaa Ladyille” pelataan 30.8. Klo 17.00. Silloin voittaja on se jolla tulee vähiten putteja yhdeksällä reiällä.

Turnaustilanne 16.8.2022 mukaan:

Turnaustulokset PB 16.8.22

Turnaustulokset 2022 total