Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL – viikko 11

Viikkokilpailun tulokset – viikko 11/13

 

Finaalipaikat itselleen 11. viikolla pelasivat Pertteli Tuutti (66) Kotkasta ja Marko Vuori (70) Kuusaalta! Scr-kärjessä Kotkassa paikkaa pitää edelleen Niko Kuitunen (67). Kuusaalla scr-kärjessä Mikko Iivonen (78). Kierroksia pelattiin 41. Onnittelut finalisteille!

 

RTL-kierroksen voi pelata maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maksa 5 € kisamaksu caddielle ja jätä paperinen tuloskortti/lähetä kuva sähköisestä tuloskortista caddien sähköpostiin. Jos caddie ei ole paikalla, kisamaksun voi maksaa mobilepaylla (Kotka – 96899, Kuusaa – 66085).

 

Viikkokilpailua pelataan 13 viikkoa kesä-elokuussa. Finaali pelataan 2 hlö scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Kierrossaldoa kannattaa siis kasvattaa!

 

Pääpalkintona OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

 

Lisätiedot nettisivulta www.racetolondon.fi ja somesta @racetolondon.