Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tänään lähetetty maksukehoitukset maksamattomista jäsenmaksuista.

Olemme tänään ma 15.8. lähettänyt Kymen Golf ry:n jäsenille maksukehoituksen maksamattomista jäsenmaksuista. Kymen Golf ry:n sääntöjen mukaan vuosittainen jäsenmaksu pitää olla maksettu 31.7. mennessä jos haluaa säilyttää jäsenyyden seurassa.

Tammikuussa sähköpostitse lähteneessä jäsenmaksujen laskutuksessa tapahtui harmillinen virhe josta olemme tiedottaneet jäseniämme sekä kotisivullamme että jäsentiedotteessa, eli ensimmäisessä jäsenmaksujen laskutuksessa laskuihin oli tullut virheellinen tilinumero. Tämä korjattiin heti seuraavana päivänä, mutta osa jäsenistämme oli jo ehtinyt ohjelmoida tämän virheellisen tilinumeron tulevaan maksuunsa, ja tästä syystä monen kohdalla jo maksettu jäsenmaksu palautui heti seuraavana päivänä maksajan tilille. Toivon että voitte ystävällisesti tarkistaa onko tämä mahdollisesti tapahtunut myös Teidän kohdallanne, ja tästä syystä jäsenmaksu näkyy edelleenkin avoimena.

Jos maksujen suhteen on epäselvyyksiä, toivon että otatte yhteyttä tj. Tommi Nousiaiseen, joko puhelimitse, 044 5706877, tai sähköpostilla, tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

Voitte myös sähköpostitse ilmoittaa jos Teillä ei ole aikomusta jatkaa Kymen Golf ry:n jäsenyyttä, niin poistamme Teidät sitten jäsenrekisteristämme.

Ja pahoittelemme jo tässä vaiheessa mahdollisesti aiheettomasti lähetettyjä maksukehoituksia.