Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naisille 3:n-tiin kisaa ja Scramblea Koski Golfissa

Naiset kokeilevat 3:a tiitä, ”Golfia ja skumppaa Ladyille” -illassa, 16.8. Klo 17.00 alkaen. Aloitetaan tiiltä 52 ja pelataan sieltä kolme ensimmäistä väylää. Väylät 4-6 pelataan tiiltä 47 ja kolme viimeistää huitaistaan menemään tiiltä 36.

Jos et ole ennen kokeillut näitä, varsinkaan 52:a, kannattaa nyt tulla kokeilemaan. Ehkä mestiskin houkuttelee sen jälkeen!?

Ilmoittaudu ma 15.8. klo 14.00 mennessä!

 

 

Koski Golf kutsuu naiset pelamaan kahden hengen scramblea, Min&SinMalja, lauantaina, 27.8 Kisa on kolmas osakilapilu Kaakottarien kolmio kisassa. Siellä ratkaistaan mikä seura on Kaakon Kolmion naisten mestari!

Kymen golfin kilpailukalenterissa avataan meidän ilmoittautuminen, viimeistään maanantaina, 14.8. Ilmoittaudu sinne, viimeistään 24.8, jos kaipaat paria, tai jos on jo pari, ilmoittautukaa molemmat. Teemme yhteisilmoituksen Koski Golfiin ja katsotaan kimppakyydit, tai mahdollinen linja-auto, jos meitä on tarpeeksi!