Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL tulokset/viikko 10

Viikkokisaa pelattu jo 10 viikkoa!

 

Finaalipaikat itselleen kymppiviikolla pelasivat Sanna-Leena Sirola (65) Kotkasta ja Kari Salonen (78) Kuusaalta! Scr-kärjessä Kotkassa paikkaa pitää edelleen Niko Kuitunen (67). Kari Salosen pelattua finaaliin, Kuusaalla scr-kärkeen nousi Mikko Iivonen (78). Kierroksia pelattiin 31. Onnittelut finalisteille!

 

RTL-kierroksen voi pelata maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maksa 5 € kisamaksu caddielle ja jätä paperinen tuloskortti/lähetä kuva sähköisestä tuloskortista caddien sähköpostiin. Jos caddie ei ole paikalla, kisamaksun voi maksaa mobilepaylla (Kotka – 96899, Kuusaa – 66085). Viikkokilpailua pelataan 13 viikkoa kesä-elokuussa. Finaali pelataan 2 hlö scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Kierrossaldoa kannattaa siis kasvattaa! Muistakaa myös loppukauden ajan arvonta, jossa yksi RTL-pelikierros vastaa yhtä arpalipuketta. Arvontapalkintona draiveri tai wedgesetti (3 kpl).

 

Pääpalkintona OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

 

Lisätietoja löytyy Race to Londonin nettisivuilta www.racetolondon.fi & somesta @racetolondon.