Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kotka Golf Centerin verkkosivuille uusi ilme

Kotka Golf Centerin – Kymen Golf ry:n ja Kotkan Golf Oy:n – verkkosivut uudistuvat. Golfyhteisömme näkyy netissä uudella ilmeellä ensi viikolla.

Uudistuksen tavoitteena on ollut tehdä sivustosta nykyaikaisempi ja näyttävämpi. Sivuilta tietoa hakeville ja niiden palveluja käyttäville on pyritty luomaan toimivampi ja kätevämpi kokonaisuus.

Uuden sivuston etusivun yläosassa avautuu Mussalon kenttämme merellinen maisema koko komeudessaan. Helppokäyttöisyyden lisäämisen nimissä heti Kotka Golf Centerin logon ja sloganin alla on oikotienappulat kolmeen paljon käytettyyn toimintoon: Nexgolfiin, kilpailukalenteriin ja vieraspelaajien Teetimeen.

Sivuston pöytäkoneversiossa etusivulta katoaa yläreunan osastojako-nauha: Aloita golf – Kilpailukalenteri – jne. Sen korvaa oikeassa yläkulmassa oleva kolmen viivan valikkopainike, joka on jo tuttu sivuston tabletti- ja mobiiliversioista. Sitä klikkaamalla avautuu navigaatiopalkki, sivuston koko sisällysluettelo, josta edelleen klikkailemalla pääsee haluamalleen sivulle.

Uutta etusivua ylöspäin rullatessa näkyviin tulevat tuoreimmat uutisotsikot seuran toiminnasta, kentän ja klubin päiväkohtaiset tiedot sekä tapahtumakalenteri.

Hieman alempana tulee näkyviin lisää oikotielinkkejä, mm. kentän tietoihin kuten Mussalon väyläoppaaseen sekä hinnastoon ja verkkokauppaan.

 Alimpana, mutta ei suinkaan kiinnostavuudeltaan vähäisimpänä ovat tuoreimmat päivitykset Kymen Golfin sosiaalisessa mediassa.

Verkkosivujen uudistuksen on tehnyt yhteisömme yhteistyökumppani nettipalveluissa, Otavamedia-konserniin kuuluva Golfpiste ja sen digituotannon kumppani Prio1 Oy.

Kun uudet sivut avautuvat, palautetta niistä, toivomuksia lisämuutoksista ja havaintoja korjaustarpeista voi lähettää seuran sihteerille: markku.espo@kymp.net.