Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kenttämme hoito kuuluu meille kaikille pelaajille

Arvoisat golfarit,

Kenttämme Kotka Golf Centerissä Mussalossa on tunnettu laadukkaana ja mukavan haastavana pelipaikkana. Jotta se sellaisena myös säilyy ja pystymme lyömään ja puttaamaan palloa virheettömältä nurmipinnalta ja myös suojelemaan luontoa, meidän kaikkien pelaajien on otettava vastuu sen hoitamisesta.

Laitamme aina nurmesta irronneet multa/nurmipaakut eli divotit huolella paikalleen siihen asentoon, josta ne ovat irronneet ja painamme ne kunnolla jalalla maata vasten. Jos divotti hajoaa liian pieniksi päreiksi, niin jälki tulisi korjata kaatamalla siihen klubilta mukaansa ottamasta pullosta hiekka-siemenseosta.

Käytämme griinihaarukkaa viheriöillä oikein ja korjaamme pallon alastulojäljen takaisin alkuperäisen nurmipinnan tasoon.

Emme jätä pelialueelle tai metsiin muovisia tai muitakaan tyhjiä pakkauksia tai papereita ja laitamme tupakan ja sikarin tumpit huolellisesti sammutettuina roskiksiin kuten myös nuuskapussit.

Bunkkereista pallon pois lyöminen on usein se haastavin suorite kierroksen aikana. Voimme helpottaa ja rentouttaa sitä merkittävästi, kun haravoimme bunkkerien hiekan aina tasaiseksi sen jälkeen, kun olemme pallomme sieltä pois lyöneet.

Jos laskemme, että pelaamme 18 reikäisiä kierroksia 30 000 kaudessa ja pelaamme ne kaikki par tulokseen, meillä on ihannepelillä yhteensä 540 000 pallon alastulojälkeä viheriöillämme ja samaiset 540 000 divotia väylillämme. Kuten tiedämme, emme ihan tuohon pysty vaan lyöntejä tulee varsin paljon enemmän. Laadukas kenttähenkilökuntamme eikä luontoäiti itse pysty pitämään kenttäämme kunnossa. Se on meidän pelaajien vastuulla.

Kun hoidamme kenttäämme pelikierrostemme aikana tinkimättömästi ja laadukkaasti, nautimme pelistämme vielä enemmän ja myös tuloskortteihin kirjattavat numerot ovat pienempiä.

Kenttämme puolesta, yhteistyöterveisin ja nautittavaa golfkauden jatkoa kaikille toivottaen puheenjohtaja Pekka