Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL tulokset / viikko 9

Race To London / viikko 9

Finaalipaikat itselleen yhdeksännellä RTL-viikolla nappasivat Veli-Matti Koskimies (67) Kotkasta ja Niko Virtanen (69) Kuusaalta! Scr-kärjessä edelleen Kotkassa Niko Kuitunen (67) ja Kuusaalla Kari Salonen (77). Kierroksia pelattiin 29. Onnittelut finalisteille!

RTL-kierroksen voi pelata maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maksa 5 € kisamaksu caddielle ja jätä paperinen tuloskortti/lähetä kuva sähköisestä tuloskortista caddien sähköpostiin. Jos caddie ei ole paikalla, kisamaksun voi maksaa mobilepaylla (Kotka – 96899, Kuusaa – 66085).

Viikkokilpailua pelataan 13 viikkoa kesä-elokuussa. Finaali pelataan 2 hlö scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Kierrossaldoa kannattaa siis kasvattaa!

Pääpalkintona OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

Nettisivulta www.racetolondon.fi löydät tarkat tiedot viikkokilpailusta.