Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Meripäivä Scramblen palkitut joukkueet selvillä

Parhaan tuloksen HCP-sarjassa kirjautti joukkue Niklas ja Marko Luoma tuloksella 61. Muut palkinnot jaettiin lyönnin heikommalla tuloksella slopen turvin järjestyksessä Elmer Nousiainen/Rasmus Kupari, Sauli Ukkonen/Pekka Kokkola ja viimeisen palkinon saavat  Enni ja Eevi Lähde.

Parhaasta Scratch-tuloksesta vastasivat Niko Kuitunen/Petteri Bruce tuloskortin näyttäessä 64 lyöntiä. Toisen palkinnon pokkaavat Pasi ja Huuko Piispa (65) ja kolmanneksi selvisivät Markus Kuismin ja Pertteli Tuutti (67).

Erikoiskilpailujen osalta parhaista tuloksista vastasivat Pisin Drive: M / Jani Piipari, 275m, N / Eevi Lähde, 184m. Jorma Nikunen vei lähimmäs lippua kisan pallon jäädessä lipusta vain 72cm päähän. Paras mies/nainen-joukkue kisassa oli Saija Kotiranta/Jarmo Varmavuo tuloksella 65 ja paras nainen/nainen-joukkue Sannaleena Sirola/Riitta Byckling tuloksella 67.

Paljon onnea kaikille voittajille!! Palkinniot voi noutaa Cadiemasterilta.