Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL Viikkokilpailun tulokset – viikko 8/13

Viikkokisaa pelattu jo 8 viikkoa!

 

Finaalipaikat itselleen kahdeksannella viikolla nappasivat Esa Torniainen (65) Kotkasta ja Anssi Hypén (71) Kuusaalta! Scr-kärjessä edelleen Kotkassa Niko Kuitunen (67) ja Kuusaalla Kari Salonen (77). Kierroksia pelattiin tällä viikolla 26. Onnittelut finalisteille!

 

RTL-kierroksen voi pelata maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maksa 5 € kisamaksu caddielle ja jätä paperinen tuloskortti/lähetä kuva sähköisestä tuloskortista caddien sähköpostiin. Jos caddie ei ole paikalla, kisamaksun voi maksaa mobilepaylla (Kotka – 96899, Kuusaa – 66085). Viikkokilpailua pelataan 13 viikkoa kesä-elokuussa. Finaali pelataan 2 hlö scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Kierrossaldoa kannattaa siis kasvattaa!

 

Pääpalkintona OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

 

Lisätietoa viikkokilpailusta: www.racetolondon.fi.