Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tuomo Paavolalle SM-pronssia Midien M40-sarjassa

Tuomo Paavola otti pronssia sunnuntaina Kanavagolfissa päättyneessä midien M40-sarjan lyöntipelin SM-kisassa.

Paavola päätyi kolmen pelatun kierroksen jälkeen tasatulokseen +6 St. Laurence Golfin Kimmo Lindbergin kanssa. Paavolan kierrostulokset olivat 74,73 ja 75  ja Lindbergin vastaavasti 74,75 ja 73. Hopea meni näin Lindbergin taskuun paremman viimeisen kierroksen ansiosta.

Kisan voittajaksi pelasi Tapiola Golfin Keijo Jaakola +3 (74,76,70).

Kymen Golfin pelaajalle lyöntipelin SM-mitali on ensimmäinen laatuaan.

Miltä tuntui pelata pelata SM-kisan viimeistä päivää kärkiryhmässä?
– Toki olihan ilmassa hieman jännitystä, mutta ei kuitenkaan sen suurempaa paniikkia. Koko kisan ajan löin kyllä ihan hyvin, mutta putterin kanssa oltiin sen verran huonoissa väleissä, ettei tällä kertaa ollut mahdollisuuksia mestaruuteen, Paavola kertoi.

– Viimeisellä väylällä oli tiedossa, että birkku pitää tehdä hopeaan ja sainkin ihan hyvän paikan, noin viiden metrin putti pysähtyi viisi senttiä reiän viereen ja se tiesi pronssia, kertoi ensimmäiseen lyöntipelimitaliin tyytyväinen Paavola.

 

Kanavagolfissa pelatussa Midien yleisessä sarjassa (25-39) kotkalaissijoitukset:

10:s Niko Tainio +4 (74,76,70)

T23 Niko Kuitunen +9 (78,73,74)

T48 Jari Siira +22 (75,82,81)