Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL Viikkokilpailun tulokset/ viikko 7

Finaalipaikat itselleen seitsemännellä viikolla nappasivat Olli-Pekka Jaakola (68) Kotkasta ja Riitta Nummila (69) KuusaaltaParasta scr-tulosta pitää Kotkassa Niko Kuitunen (67) ja Kuusaalla viime viikolla kärkeen pelannut Kari Salonen (77). 

Kierroksia pelattiin 31. Onnittelut finalisteille!

RTL-kierroksen voi pelata maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maksa 5 € kisamaksu caddielle ja jätä paperinen tuloskortti/lähetä kuva sähköisestä tuloskortista caddien sähköpostiin. Jos caddie ei ole paikalla, kisamaksun voi maksaa mobilepaylla (Kotka – 96899, Kuusaa – 66085).

Viikkokilpailua pelataan 13 viikkoa kesä-elokuussa. Finaali pelataan 2 hlö scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Kierrossaldoa kannattaa siis kasvattaa! 

Pääpalkintona OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

Lisätietoa nettisivuilta: www.racetolondon.fi