Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

WAGC SRIXON Tour- osakilpailu vietiin läpi sateisessa säässä

Sateinen sää kirvoitti hymyt pelaajien huulille sunnuntain WAGC Srixon Tour-osakilpailussa. Sää piinasi kisailijoita lähes koko kisan ajan aina siinä määrin, että kilpailu keskeytettiin noin puolen tunnin ajaksi.

Parhaiten sateessa onnistuivat alle 15.1 tasoituksen sarjassa Markus Kuismin(69 lyöntiä ), Jarno Lähde (70) ja Riku Koskimies (71). Koskimies vei jatkopaikan kaksipäiväiseen Suomen karsintafinaaliin Vierumäelle slopen turvin Jussi Karjalaisen ollessa neljäs samalla tuloksella.

Yli 15.1 tasoituksen sarjassa jatkopaikan Vierumäelle lunastivat Jani Koskimies (42 pistettä), Jarmo Nivell (41) ja Tom Sandström (40). Tässäkin sarjassa kolmas jatkopaikka ratkesi slopella Seppo Pylkkäsen ollessa neljäs Sandströmin kanssa samalla tuloksella.

Erikoiskilpailuissa kunnostautuivat palkinnon arvoisesti Margus Tramberg (lähimmäs lippua) ja Pekka Kokkola (pisin drive).

Palkinnot noudettavissa caddiemasterilta.

Tom Sandström, Markus Kuismin ja Jarno Lähde