Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Muumitaulu pysyi meillä mutta Rönnäs voitti naisten kolmiottelun

Sää suosi 45 naista Kotka-Rönnäs-Virvik kolmiottelussa, Rönnäsissä lauantaina 15.7.

Kotkasta matkusti 15 naista Rönnäsiin kisamaan KRV-kolmiottelussa, joka kisattiin nyt toisen kerran. Aamulla näytti siltä että kisasta tulee vetinen, mutta säästyimme sateelta ja ilma oli mitä mainioin. 45 naista kisasivat ”Meidän Mies” pystistä ja Sea Golf Rönnäsin naiset veivät pystin Kymen Golfilta  tuloksella 350. Kymen Golf toinen 324 pisteellä ja Virvik kolmas 318 pisteellä.

Pistebogey -sarjan alle ”36 tasoitus” voitti SGR:n Tuija Lindholm, 41 BP. Meidän Merja Berg oli toinen 38 BP ja Rönnäsin Ladykapteeni Hilkka Sarapisto kolmas, 37 BP. Onnittelu voittajille!

Sarjassa ”tasoitus yli 36” ottivat Kymen Golfin naiset kaksoisvoiton.  Jaana Eskelinen voitti 30 BP ja Raija-Liisa Sorakari toinen, 21 BP. Kolmannen sijan otti Virvikin Päivi Törnblom. Onnittelut myös heille

Lähemmäs lippua ja pisin draivi menivät Virvikiin ja Rönnäsiin. Lähemmäs Lippua löi  Virvikin Ladykapteen Päivi Aitkoski-Catani ja Rönnäsin Eija Nikkasen draivi lensi pisimälle.

Kolmiottelussa kisataan myös Virvikin ja Kymen Golfien paremmuudesta. Tätä seuraottelua on käyty jo vuodesta 1993.  Kiertopalkinnon, Muumitaulun, saamme edelleen pitää Kymen Golfissa  ja se on pian nähtävissä klubin vitriinissä!

Rönnäs 2022, KRV-kolmiottelu

 

Naisten kolmiottelun 2022 jälkipelit Rönnäsissä

Mukavaa oli, naurua riitti eikä ihan kommelluksittakaan selvitty! Matkan muistot säilyvät paremmin kun se maustetaan pienellä jännityksellä, ehditäänkö ajoissa ja päästäänkö kotiin?

Kotmatkalla sitten yllätti sade ja näimme hienon sateenkaaren, kun ensin oltiin jaettu SKINI voitot. Kuuliaiset naiset olivat tuoneet SKINI kassaan pääasiassa € 0,20 ja 0,10. Niissä riitti laskemista ja muutama virhelaskukin tuli. Lopputulos kuitenkin oikein ja kaikki tyytyväsiä!

Satenkaari 15.7.2022 KRV-kisan paluumatkalla

Kiitos Rönnäsille hyvin hoidetusta kisasta ja Kymen Golfille matkan sponsoroinnista. Ensi vuonna matkaamme Virvikiin palauttamaan Meidän Mies ja pitämään Muumitaulu edelleen meillä!

Päivi Aitkoski-Catani ViG; Hilkka Sarapisto SGR, Terhi Kvikant KG Muumitaulun ja Meidän Mies kiertopalkintojen kera