Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tule pelamaan 2 hlön Greensomea naisten peli-iltaan tiistaina!

Tiistaina 19.7 klo 17.00 alkaen pelataan taas ”Golfia ja skumppaa Ladyille”. Tällä kertaa pelimuotona on 2:n hengen Greensome peli, joka pelataan  pistebogeyna. Naistiimi muodostaa parit, joten ilmoittautuminen yksilöllisesti, viimeistään maanantaina 18.7.klo 14.00.

Greensome on mielenkiintoinen peli, jota kannattaa tulla kokeilemaan riippumatta oletko kokenut golfari tai vasta aloittanut. Naisten peli-illat,  ”golfia ja skumppaa Ladyille”, ovat tarkoitetut kaikille Kymen Golfin naispelaajille ja varsinkin vasta golfin aloittaneet saavat illoissa pelikokemuksen lisäksi mahdollisuuden sekä tutustua muihin naisiin ja eri pelimuotoihin että  löytää pelikavereita.

Naisten peli-illoissa kaikki pelaa omalla tasoituksellaan ja korkein huomioitava tasoitus on 54. Vaikka kyse on turnauskisasta, jossa kauden päättyessä palkitaan parhaiten kauden aika pelanneet, pyrimme rentoon ja iloiseen ilmapiirin. Jokainen pelaaja päättää itse jättääkö kierroksesta tasoituskortin. Tasoituskortin jättäminen edellyttää tietenkin sääntöjen noudattamista, mutta harjoituskierrosta pelatessasi saat pelikavereilta halutessasi neuvoja ja opit golfin sääntöjä, etikettiä ja pelikulttuuria.

Tiistaina pelattavassa ”Greensome-kisassa kahden jäsenen joukkueen molemmat pelaajat lyövät avauslyönnin, joista toinen, parin kannalta soveliaampi valitaan sen reiän pelipalloksi. Sen jälkeen peliä jatketaan samaa palloa vuorotellen lyöden. Greensome voidaan pelata reikäpelinä, lyöntipelinä tai pistebogeyna. Tasoitus lasketaan yleensä samalla tavoin kuin nelinpelissä, mutta joskus annetaan vain 3/4 tasoituksesta.” Golfia ja skumppaa Ladyille pelataan täysillä tasoituksilla.

kilpailukutsu 19.7.2022