Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL viikko 6

RTL viikkokilpailun tulokset – viikko 6/13

 

Viikkokisassa lähestytään puoliväliä! Finaalipaikat itselleen kuudennella viikolla nappasivat Ari Kalatsev (67) Kotkasta ja Pekka Salovaara (74) Kuusaalta!

 

Scr-kärjessä edelleen Niko Kuitunen (67) ja Jarno Lähde (80). Kierroksia pelattiin 24. Onnittelut finalisteille!

 

RTL-kierroksen voi pelata maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maksa 5 € kisamaksu caddielle ja jätä paperinen tuloskortti/lähetä kuva sähköisestä tuloskortista caddien sähköpostiin. Jos caddie ei ole paikalla, kisamaksun voi maksaa mobilepaylla (Kotka – 96899, Kuusaa – 66085).

 

Viikkokilpailua pelataan 13 viikkoa kesä-elokuussa. Finaali pelataan 2 hlö scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Kierrossaldoa kannattaa siis kasvattaa!

 

Pääpalkintona OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

 

Race to Londonin nettisivuilla lisätietoa kilpailusta: www.racetolondon.fi.