Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kaakottarien Kolmio- ja KRV-kisat odottavat ilmoittautumistasi!

Naisten otteluihin,  Kaakottarien Kolmio kisan ensimmäinen osakilpailu, Kaunis Weera, 17.7.2022 klo 10.00 Viipurin Golf, Lappeenrannassa ja Naisten kolmiottelu (Kotka-Rönnäs-Virvik) Rönnäsissä 15.7.2022 klo 13.00, voi ilmoittautua Kymen Golfin kilpailukalenterissa 11.7. Klo 14.00 mennessä! Hoidamme ilmoittautumisen kisoihin keskitetysti

Molempiin kisoihin järjestetään yhteiskuljetus, mikäli kyydissä on tarpeeksi matkustajia, vähintään 10 hlöä kummassakin. Yhteiskuljetuksen hinta on 25,- euro hlö/kisa.  Jos matkustajia on yhteensä yli 20 hlöä, voi matkan hinta laskea!  Ilmoita ilmoittautumisen  yhteydessä osallistumisesi yhteiskuljetukseen.

Naisten Kolmiotteluun otetaan 16 ensiksi ilmoittautunutta mukaan. Kaunis Weera kisassa ei ole rajoitusta osallistujamääräässä.

Kymen Golfilla on ensimmäinen kiinnitys ”Meidän Mies” kiertopalkintoon KRV-otteluussa vuonna 20221. Lisäksi Rönnäsissä pelataan Kotka-Virvik seuraottelu, josta Muumitaulu on nyt meillä puolustettavana.

”Meidän Mies”, Muumitaulu 2021 ja Terhi Kvikant

 

Lue lisää kisoista oheisesta   Linkistä ja tule mukaan viemään  Kymen Golfin naiset voittoon!