Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Pariperjantain pielimuoto ihastutti pelaajia!

Pariperjantaissa 16 paria mittelöivät taitojaan Norjalaisen scramblen muodossa. Pelimuodossa korvattiin slopet heittämällä palloa! ”Hauska pelimuoto”, ”heittäminen oli aika vaikeaa”, ”Kivaa vaihtelua” oli kilpailijoiden kommentit.

Kisa alkoi helteessä ja jälkipelit palattiin  klubin terassilla  lämpimässä kesäillassa virvokkeiden  ja Holarin iltapalan kera.

Kisan voitti pari Mia Friman/Margus Tramberg tuloksella 30, toisella sijalla  Janette Kyötikki/Pauli Koski tulos 31 ja kolmenatena Arto Murto/Markku Järvinen tuloksella 32. Onnittelut voittajille!

Kapteenska on erityisen iloinen parista, jonka toinen osapuoli oli keskiviikkona suorittanut green cardin! Hienoa! Toivottavasti jatkossa yhä useampi golfin aloittanut tulee mukaan erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin!