Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL VIIKKO 4

Neljä viikkoa pelattu Race to London viikkokisaa!

 

Finaalipaikat itselleen tällä viikolla nappasivat Riku Hietala (69) Kotkasta ja Eevi Lähde (74) Kuusaalta! Kisa oli tiukka, kun Kuusaalla pelattiin finaalipaikasta sama tulos. Matalammalla tasoituksella paikan lunasti Eevi.

 

Kuusaalla scr-kärjessä Jarno Lähde (80), Kotkassa paikkaa pitää vielä Niko Kuitunen (67).

 

Pelaajamäärä neljännellä viikolla 35. Onnittelut finalisteille!

 

RTL-kierroksen voi pelata maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maksa 5 € kisamaksu caddielle ja jätä paperinen tuloskortti/lähetä kuva sähköisestä tuloskortista caddien sähköpostiin. Jos caddie ei ole paikalla, kisamaksun voi maksaa mobilepaylla (Kotka – 96899, Kuusaa – 66085).

 

Viikkokilpailua pelataan 13 viikkoa kesä-elokuussa. Finaali pelataan 2 hlö scramblena, jossa finalisti valitsee itselleen parin. Kriteerinä valinnalle on, että valittu henkilö on pelannut kauden aikana vähintään 7 RTL-kierrosta. Kierrossaldoa kannattaa siis kasvattaa! Pääpalkintona OnGolfin hulppea golfmatka JVG:n kanssa!

 

Lisätietoja Race to Londonin nettisivuilta: www.racetolondon.fi.”