Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kilpailukausi jatkuu vilkkaana!

Tulevalla viikolla kilpaillaan Mussalon golfkentällä useampana päivänä. Tiistaina 28.6. on senioreiden seuraottelu Hyvinkää Golfia vastaan. Kilpailu pelataan yhteislähdöllä klo 13:00 alkaen. Tiistaina aamulla klo 8:00 on kentällä muille pelaajille avoin yhteislähtö.

Torstaina 30.6. pelataan Original Sokos Hotel Seurahuone Loma Open. Kyseessä yksilökilpailu jossa kaksi sarjaa; Lp Hcp alle 14.5 tasoituksen omaaville sekä Pb Hcp 14.5 ja yli tasoituksellisille. Molemmissa sarjoissa palkitaan 3 parasta. Tämän lisäksi palkitaan kaksi parasta SCR tulosta. Kilpailu pelataan väliaikalähdöin klo 8:00 ja klo 15:00 alkaen.

Pe 1.7. on vuorossa Pariperjantai 2 pelaajan Scramble.

Ilmoittautumiset kilpailuihin joko suoraan Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.