Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

MIa Friman voitti naisten Juhannuskierroksen huipputuloksella!

Naisten perinteinen 18 R Juhannuskierros pelattiin hyvässä aurinkoisessa säässä. Tunelma 24 osanottajan joukossa oli iloinen ja leppoisa, kuten aina, ja muutama pelaaja oli noudattanut osakilpailua pukeutua ”Juhannus-asuun”.

Kisan voitti Mia Friman huipputuloksella 54 bogeypistettä. Onnittelut Mialle! Kisassa pelattiin hyviä tuloksia, Kadri Tramberg tuloksella 41 sijoittui toiseksi ja Monica Kihl-Kokkola  tuloksella 39 kolmanneksi. Terhi Kvikant löi väylällä 17 lähimmäs lippua.

Arvonnasa onnetar suosi Anniina Fagerströmiä ja Anne-Marie Illiminskyä.

Juhanusasu-kisan parhaat olivat äiti ja tytär  Leena ja Ida Lehtovaara, joka olivat pukeutuneet samanlaisiin kesäisiin asuihin!

Seuraava ”Golfia ja skumppaa Ladyille” pelataan 5.7 9R klo 17.00. Pelimuotona on silloin 2 hlön BestBall.

Turnaustulokset 21.6.2022

 

Hyvää Juhannusta kaikille!