Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

M50 senioreiden haastatour 3.7. kaipaa tulospalveluun apua

Kymen Golfilla on hyvä maine hoitaa kisat hyvin! Niin me haluamme tälläkin kertaa! Jotta kaikki sujuu hyvin tarvitaan kisoihin talkoolaisia, kilpailunjohtajista ja tuomareista alkaen. Forecaddieltä ja tulospalvelussa olevilta ei vaadita erityistaitoja eikä -osaamista, reipas ja iloinen mieli riittää! Nyt kaivataan senioreiden haastatourin kisaan sunuuntaina   3.7. tulospalveluun lisää henkilöitä, jotta jo apuun lupautuneille ei tule liian pitkiä vuoroja.

Tulospalvelu on sisätyötä, joka on katsottavaksi plussaksi  jos sataa. Talkoolaisille kahvi ja pulla yhdestä vuorosta, jonka pituus riipuu talkoolaisten määrästä.

Tulospalveluun voi ilmoittautua sähköpostilla naiset@kymengolf.fi

Samasta sähköpostista voi kysyä lisätietoa!