M50-haastajatourin kisaan 3.7. tarvitaan vielä lisää forecaddieita

Mussalon kentällä pelataan sunnuntaina heinäkuun 3. päivänä M50-haastajatourin osakilpailu. Kymen Golf järjestää kilpailuun toimitsijat, mm. muutamille väylille forecaddieita liputtamaan lyöntilupia ja avustamaan tarvittaessa pallojen löytämisessä.

Talkoojoukkoon on jo ilmoittautunut jonkin verran seuran jäseniä, mutta lisää tarvitaan vielä, jotta kisan sujumista tuettaisiin mahdollisimman hyvin.

Ilmoittaudu siis forecaddie-tehtäviin 20.6. mennessä seuran sihteerille Markku Espolle (sähköposti: markku.espo@kymp.net, puhelin: 0400 364810) tai kirjoittamalla tietosi caddiemasterin tiskillä olevaan listaan. Nimen ja yhteystietojen lisäksi voit kertoa toiveesi siitä, haluatko vuoroon aamupäivällä vai iltapäivällä.

Kisaan osallistuu enimmillään noin 120 pelaajaa. Lähdöt alkavat aamukahdeksalta, ja viimeiset pääsevät kentälle ennen kolmea iltapäivällä. Forecaddieiden liputusvuorot ajoittuvat kello 9:n ja 17:n väliseen aikaan. Tarkka aikataulu ja miehitettävät väylät päätetään, kun nähdään, kuinka paljon vapaaehtoisia saadaan kokoon.

Forecaddievuorojen pituus tulee olemaan kaksi-kolme tuntia. Vuoroja voi tehdä kaksikin, jos intoa riittää. Vaivanpalkaksi seura tarjoaa yhdestä vuorosta pullakahvit ja kahdesta lounaan.

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen