Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naiset viettivät golfsunnuntaita

Mielonen, Tikanoja,Luukas,Friman, Kyötikki
Naisten golfsunnuntai 2022 muotinäytös

Kymen Golfissa vietettiin parin vuoden tauon jälkeen Valkakunnallista Naisten Golfsunnuntaita 12.6.

Ohjelmassa oli kirpputoria, muotinäytöstä, puttikisaa , naisten lounas ja naisten yhteinen peli-kierros.

Naiset haastoivat miehet revanssiputtikisaan ja veivät tällä kertaa voiton, o,o3 lyönnillä! Tulokset olivat tasaiset, keskiarvo 3 puttia molemmissa sarjoissa. Tälläkin kertaa yksi ”holari”, jonka teki Anne Mielonen! Onnittelut! Tämän vuoden tilanne puttikisassa on nyt 1-1!

Osallistujien kesken arvottiin pieni pallopaketti, jonka voitti Sirpa Tinkanen! Onnittelut! Sirpa oli myös huomannut mahdollisuuden ottaa ystävätär mukaan golfkentälle ja tutustuttaa hänet meidän kaikkien rakastamaan peliin! Hienoa!

Golf Sky ”lainasi” meille golfvaatteet muotinäytökseen, jossa naisten lisäksi nähtiin myös miesten muotia. Harmillisesti miehet lähes puuttuivat yleisöstä! Muotinäytöksen toteutus oli erittäin ammattimainen. Kiitos järjestäjille!

Kirpputorilla oli golfvaatteita ja -tarvikkeita myynnissä, ja kauppakin kävi.

Kylmästä säästä huolimatta 12 naista lähti lounaan jälkeen pelikierrokselle. Sää lämpeni iltapäivällä, joten kierros saatiin pelattua mukavassa säässä!

Kiitos kaikille järjestäjille ja mukana olleille.