Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Veijo Suomela EM-kisajoukkueeseen M65-sarjassa

Veijo Suomela on jälleen valittu senioreiden maajoukkueeseen, joka nyt kesä-heinäkuun vaihteessa osallistuu ESGA:n järjestämiin EM-kisoihin Italiassa. Tämä on hänelle jo 22. kisaedustus maajoukkueessa.

Suomela tulee pelaamaan Italiassa Suomen scr-joukkueessa sarjassa M65.

M65 SCR-joukkue:

Pekka Lindeman (M65) Lakeside Golf Vammala, Seppo Hujanen (M65) Mikkelin Golf, Seppo Pakola (M65) Nevas Golf, Peter Kaske (M65) Kullo Golf Club, Veijo Suomela (M70) Kymen Golf, Ari Vauhkonen (M70) Pickala Golf

M65 HCP- joukkue:

Kari Sairo (M65) Meri-Teijo Golf, Timo Haapala (M65) Yyteri Golf, Seppo Eloranta (M65) Aulangon Golfklubi, Marko Moisio (M70) Kytäjä Golf, Rauno Hietamäki (M70) Uudenkaupungin Golfklubi, Kari Nyman (M70) Aura Golf

M75 Joukkue:   
Teuvo Salento, Hartola Golf, Heikki Vehkaperä Tawast Golf, Hannu Koskinen Golf Talma, Matti Saresvirta Koski Golf.

M65 SCR ja M75 kilpailu pelataan Montecchia Golf Glubilla ja M65 HCP Franssanelle Golf Clubilla.