Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Data Group Kotka/Kone Kotka Oy muisti taas Hole in Onen tehneitä.

Jokaisen golfarin unelmana on varmaankin onnistua lyönnissä joka menee yhdellä lyönnillä reikään. Data Group Kotka/Kone Kotka Oy on jo pitkään toiminut golfyhteisömme yhteistyökumppanina, ja he ovat aina vuosittain muistaneet hole in onen tehneitä pelaajia luovuttamalla heille diplomin ja hieman kuohuvaa juomaa. Koronasta johtuen jouduimme siirtämään viime vuoden lopun tilaisuutta, ja tilaisuus pidettiin nyt toukokuussa Data Groupin tiloissa.

Vuonna 2021 onnistui seuraavat pelaajat tekemään hole in onen Mussalon golfkentällä;

Pekka Ristilä, väylä 3., Tuomo Paavola, väylä 3., Mika Manner, väylä 7., Ari Kalatsev, väylä 3, Eevi Lähde, väylä 17., Sirkka Kaukasalo, väylä 7., Markku Kauppi, väylä 13., Timo Saarela, väylä 13. ja Seppo Mutanen, väylä 7.

Golfyhteisömme onnittelee v.2021 hole in onen tehneitä sekä esittää ison kiitoksen Data Group Kotkalle/Kone Kotka Oy:lle hole in one tilaisuuden järjestämisestä sekä palkitsemisista.