Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naisten peli-kauden aloituskisassa runsas osanotto!

Ensimmäinen Golfia ja skumppaa Ladyille peli-ilta houkutteli tänäkin vuonna runsaan osanoton, noin 30 naista osallistui.  Ilta aloitettiin perinteisesti skumpalla ja kapteenska kertoi kauden tapahtumista. Peli-kierroksen tuloksiin käytettiin NexGolfia, ja kierroksen tulokset saatiin, pienten ongelmien jälkeen, ilman bogeypisteiden laskentaa.

Kierroksella tehtiin hyviä tuloksia, kolmannes naisista pelasivat PARiin!  Voittaja,  Janette Kyötikki,  pelasi  loistavan 26 bogeypisteen tuloksen! Onnittelut Janettelle!

Onnettaren suosikit olivat Marjo Kärras ja Riitta Lindholm, jotka voittivat kisan sponsorin,  Dermosilin, tuotteita.

Puheenjohtaja, Pekka Salmi, ehti kiireiltään moikkamaan kierrokselta palavia naisia.  Kisan jälkeen jälkipelit naisten pukuhuoneessa, joku kävi saunassa ja  ravintola Holarin tekemä iltapala teki kauppaansa!

Kisan tulokset julkaistaan lähipäivinä, Naisten toiminta sivuilla.

Seuraava Golfia ja skumppaa Ladyille on tiistaina 7.6. Klo 17.00. Pelimuotona silloin Summan Mutikka. Golfia ja skumppaa Ladyille pelataan tänäkin vuonna turnausmuotoisesti. Vielä ehtii hyvin mukaan kerämään pisteitä. Pistetaulukko ja pelimuodot ovat Naisten toiminta sivuilla.