Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tiistaina 24.5. kokeillaan kentän pelaamista 9r + 9r periaattella. Muutama tarkennus ja ohje ajan varaukseen.

Tiistaina 24.5. kokeillaan kenttämme pelaamista 9r + 9r periaatteella. NexGolf ajanvaraukseen on perustettu kaksi eri kenttää KG 1-9 ja KG 10-18. Tässä lyhyesti ohjeistus miten ajanvarauksen suhteen pitää/kannattaa toimia, pelaaja varaa itselleen ensin lähtöajan KG 1-9 ajanvarauksesta esim. klo 7:30. Jos hän on varma että pelaaminen sujuu hyvällä peli nopeudella, voi hän varata itselleen peliajan KG 10-18 ajanvarauksesta vaikka jo klo 9:20. Eli ensimmäisessä ohjeistuksessamme kerroimme että seuraava varaus tehtäisiin 2h ja 20min päähän. Tämä oli siis vain suositus. Jokainen pelaaja on itse vastuussa varauksestaan ja jos ovat varmoja että pelaaminen sujuu tätä paljon nopeammin niin voivat tietenkin tehdä tuon takaysin varauksen vaikka jo 1h 40 min päähän.

Ja kuten olemme jo aiemmin todenneet on kyseessä kokeilu, mikä ei tarkoita sitä että tästä tulee laajemmin/useammin toteutettava käytäntö kentällämme. Toivomme pelaajiltamme myönteistä asennetta tulevaan kokeiluun.