Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naisten peli-illat alkavat! Muista ilmoittautua!

Suositut ”Golfia ja skumppaa ladyille” -peli-illat alkavat tiistaina 24.5. Klo 16.00. Kaikki Kymen Golf naisjäsenet ovat tervetulleita pelamaan rennossa ilmapiirissä, tiistai-iltaisin, eri pelimuotoja.
Pelikierros maksaa € 8,00, lisäksi 9 reiän green-fee, niille, jotka eivät ole kausipelipelaajia. Pelikierroksen 8:lla eurolla saa lasillisen skumppaa, tai muun haluamansa alkoholittoman juoman. Pelimaksuilla naistiimi hankkii peli-iltoihin palkinnot, joita jaetaan 2-3. Voittajan lisäksi palkitaan yksi tai kaksi henkilöä arvonnan perusteella,  riippuen illan pelaajamäärästä.

Muistathan ilmoittautua viimeistään su 23.5. Klo 14.00, Nexgolfissa tai Caddie Masterille, caddie@kymengolf.fi puh. 05 2103700.

Tiistaina 24.5. aloitamme kauden klo 16.00 kuulemalla ja keskustelemalla  kauden turnauskesän peleistä, turnauksen pipisteidenlaskusta sekä naisten kauden muusta ohjelmasta. Ensimmäinen tii-aika on klo 17.00. Pelin jälkeen saunotaan uudessa naisten sauna-suihku-pukuhuonetilassa. Käydään jälkipelit ja tutustutaan toisiimme. Pientä purtavaa on tarjolla!

”Golfia ja skumppaa ladyille” pelataan tänäkin vuonna turnausmuotoisesti. Jokaisesta osanotosta saa pisteitä. Lisäksi jaetaan pisteitä 10:lle parhaiten sijoittuneelle. Kauteen kuuluu 10 peli-iltaa, ja päätöskisan jälkeen palkitaan turnauksessa eniten pisteitä saaneet!
Kauden aikana pelataan eri pelimuotoja: yksilöpelejä, lähinnä pistebogey, ja  erilaisia pari-pelejä. Jokainen päättää itse jättääkö tasoituskortin kierrokselta. Peli-illat pelataan täysillä tasoituksilla, eli 54 on korkein huomioitava tasoitus.

Lisää  infoa pelimuodoista ja aikataulusta löytyy naisten toiminta sivuilta, linkki:

Naisten peliaikataulu ja pisteet, 2022

Tule mukaan aloitusiltaan!

toivoo

Kapteenska
Terhi Kvikant