Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Sami Pieviläinen juniorityön koordinaattoriksi

Sami Pieviläinen aloittaa 23.5. Kymen Golf ry:ssä määräaikaisessa työsuhteessa, joka kestää syyskuun loppuun saakka. Samin päätehtävinä ovat junioritoimintamme koordinointi ja kehitys. Sen lisäksi hän tulee tekemään työaikansa puitteissa erilaisia palvelutehtäviä. Samin työtä johtaa toiminnanjohtajamme Tommi Nousiainen. Haluamme jatkaa panostuksiamme juniorityöhömme ja Samin palkkauksen mahdollistaa Suomen Golfliitolta saatava juniorityöhön kohdennettava, merkittävä tuki. Kymen Golf ry:n hallitus katsoi, että seuran osuus palkkauskustannuksesta jää kohtuulliseksi ja päätti hyväksyä palkkauksen. Toivotamme Samin tervetulleeksi jatkamaan jo hänen aikaisemmin lasten ja nuorten golfharrastuksen eteen tekemäänsä hyvää työtä.