Dictator ja reikäpelimestis ilmoittautumiset avattu

Dictator ilmottautuminen päättyy 27.5.2022 klo 14:00. Reikäpelimestisten ilmottautuminen päättyy 5.6.2022.

Dictator on perinteikäs 3/4 tasoituksin pelattava cup-muotoinen reikäpelikilpailu, jota pelataan läpi kesän. Finaalin ajoittuessa syyskuun lopulle.

Reikäpeli mestikset pelattiin viime vuonna ensimmäistä kertaa lohkomuotoisena. Tänä vuonna pelataan pääsääntöisesti samalla tavalla. Muutosta on siinä että M Yleinen ja N Yleinen sarjoissa lohkovaihe pelataan 9 reiän otteluina, kun muissa sarjoissa peletaan viime vuoden tapaan 6 reiän otteluina. Tarvittaessa ennen finaaliviikonloppua pelataan yhden kierroksen karsinnat. Lohkovaiheen ottelut pelataan perjantai iltana 8.7.2022. Ja 9 reiän puolivälierät, välierät ja finaalit pelataan lauantai aamuna 9.8.2022.

Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteista https://kymengolf.fi/kilpaileminen/kilpailumaaraykset/kgn-reikapelimestaruuskilpailu/ ja https://kymengolf.fi/kilpaileminen/kilpailumaaraykset/kgn-reikapelimestaruuskilpailu/

Reikäpelihän on se pelimuoto jota golfin alkuvuosina eniten pelattiin. Se on myös pelitaktiikaltaan vallan erilainen kuin lyöntipeli. Monien kaveriporukoiden pelaamat skinit on myös yksi reikäpelimuoto. Rohkeasti mukaan ilmoittautumaan!

Kirjoittaja: Heikki Illiminsky

Kategoriassa Etusivu, Yleinen