Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Aloita golf yhdessä muiden naisten kanssa!

Kymen Golf on mukana Golfliiton Naiset Golfaa -pilottikampanjassa, jonka tavoitteena on houkutella lisää naisia lajin pariin. Järjestämme Naiset Golfaa -tutustumispäivän kentällä lauantaina 21.5. klo 10-13.

Päivän aikana tutustutaan golfin monipuolisiin mahdollisuuksiin ja hyötyihin sekä tavataan uusia ystäviä. Nyt ei ole kyse pelkästään golflyöntien tai sääntöjen opettelusta, vaan liikunnallisesta yhdessä tekemisestä ja hauskanpidosta! Tutustumispäivä tarjoaa mahdollisuuden selvittää, voisiko golf olla juuri sinua varten.

Jos sinulla on tuttuja, jotka voisivat hurahtaa golfiin ja päätyä jopa uusiksi pelikavereiksesi, kerrothan heillekin tutustumispäivästämme! Tilaisuuden hinta on 10 euroa, ja se sisältää kevyen lounaan. Lisätietoa & ilmoittautumislomake löytyy alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu 14.5. Mennessä!

Tutustumispäivän jälkeen on mahdollista jatkaa lajiin tutustumista 4 kerran intensiivikurssilla. Kurssilla mm. vieraillaan naisten peli-illassa ja päästään syventymään golfiin enemmän. Tavoitteena on tutustua uusiin ihmisiin ja golfseuraan, sekä löytää liikunnan ja yhdessä tekemisen ilo!

Ilmoittautuminen & lisätiedot:

https://www.naisetgolfaa.fi/kymen-golf.html

Jos sinulla tai ystävälläsi on kysyttävää tilaisuudesta, voitte ottaa yhteyttä;

Janette Kyötikki
janettekyotikki@hotmail.com
040 1376580

Kaikissa Kymen Golfin naisten asioihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä naistiimiin;

sähköpostitse: naiset@kymengolf.fi
Instagramissa: kymengolfnaiset
Facebookissa: Kymen Golf naiset

Janette Kyötikki
Projektivastaava