Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Golf kausi 2022 avattu

Lippu nostettu ja kapteenit lyöneet avausyönnit! Siitä se golfkausi 2022 lähti liikkeelle scramblekisan muodossa. Pelaajia kenttä täynnä, eli 32 neljän hengen joukkuetta, 128 pelaajaa!

Seniorikapteeni Juha Hirvi nosti lipun Eeva Luukaksen avustamana.

Kuoharit juotiin alussa ja Wappupukeutumistakin  löytyi! Joukosta bongattu Turo Laine Kotkasta ja Teemu Rinne Mikkelistä, Golf Porrasalmi,  hienoissa Wappuhatuissa ennen lähtöä, iloisissa tunnelmissa!

Turo Laine KG ja Teemu Rinne GP

Kentän avausarvauskilpailussa 4 henkilöä  arvasivat oikein 30.4.2022! Onnittelut Marja-Liisa Karhu, Juha Karvonen, Klaus Hypén ja Oiva Paavilainen! Palkinto, puheenjohtajan tarjoama lounas ravintola Holarissa, jaetaan kentän kausiinfo- ja avauspäivänä 7.5.2022 klo 12.00.

Kapteenska toivottaa kaikille hyvää ja iloista golfkautta 2022!