Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

KG:n Scramble kisoissa ”tap-in” sallittu tästä eteenpäin

Kilpailutiimi on päättänyt sallia KG:n järjestämissä Scramble kilpailuissa ns. tap-in putin laittamisen reikään, alla nähtävillä ehdoilla.

Mikäli jonkun pelaajan pallo jää aivan reiän tuntumaan, voi hän käydä napauttamassa sen sisään ilman että toisen vuoro menee jatkaa samasta paikasta josta pallo lyötiin reiän viereen. Pallon paikka on merkittävä, koska joukkue on valinnut tämän pallon jatkopaikakseen tapauksessa missä kukaan jäljellä olevista pelaajista ei saa edellisestä paikasta vielä jäljellä olevaa puttiyritystään sisään.

Jos ”tap-in” -pallon paikka on jätetty merkkaamatta, ja se menee ohi eikä kukaan jäljellä olevista pelaajista saa edellisestä paikasta vielä jäljellä olevaa puttiyritystään sisään, jatketaan peliä siitä paikasta mihin tuo ohi mennyt ”tap-in”-putti päätyi”.

Koko Scramble kilpailuohje löytyy nettisivujen ylävalikosta KILPAILEMINEN / KILPAILUMÄÄRÄYKSET /  SCRAMBLE KILPAILU. Tai suoraan osoitteessa https://kymengolf.fi/kilpaileminen/kilpailumaaraykset/scramble-kilpailu/