GOLFIN LAJIVALMENNUSTA URHEILUAKATEMIASSA

Osana Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian toimintaa 2. asteen opiskelijoilla ja peruskoulun 8 ja 9 luokkalaisilla on mahdollisuus hakea golfin lajivalmennukseen tulevalle kouluvuodelle.

Nykyisten 9. luokkalaisten ja uusina urheiluakatemiaan hakeneiden yhteishaku päättyi 22.3. Urheiluakatemiassa jo mukana olevilla uudelleen haku päättyy 18.4. Mutta 2. asteen opiskelija voi hakea lajivalmennukseen myös kesken lukuvuoden. Päätökset valinnoista kesken lukuvuoden tekee akatemiavalmentaja eli lajimme osalta Tommi Nousiainen.

Peruskoululaisten osalta ensi lukuvuotta koskeva kysely on lähdössä huhtikuun lopussa.

Lajivalmennus kestää koko lukuvuoden ajana. Lajiharjoituspäivät ovat 8. luokkalaisilla tiistai, 9. luokkalaisilla keskiviikko ja 2. asteen urheilijoilla tiistai ja keskiviikko. Harjoitukset ovat aamuisin niin sanottuja tuplatunteja klo 8.00-9.30.

Urheiluakatemian lajivalmennukseen pääsemisen tärkeimpänä kriteerinä 2. asteella on, että kilpailee säännöllisesti kyseisessä lajissa. Peruskoulussa pääsee mukaan, jos vain pääsee urheiluluokkatesteistä läpi ja tulee valituksi urheiluluokalle.

Jos golfin lajivalmennus tulevan lukuvuoden aikana kiinnostaa, olkaa yhteydessä minuun (pekka.salmi@sulzer.com) tai Tommi Nousiaiseen (tommi.nousiainen@kymengolf.fi). Urheilukakatemian toiminnasta saatte halutessanne lisätietoa Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian Toiminnanjohtajalta Jiri Auraselta (jiri.auranen@kotka.fi).

Kirjoittaja: Pekka Salmi

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivu, Juniorit, Uutiset