Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Haluaisitko esitellä tuotteitasi & palveluitasi Kymen Golfin naisgolfareille?

Oletko yrittäjä, tai onko Sinulla ystävä joka on yrittäjä, jolle naiset ovat kiinnostava kohderyhmä? Nimenomaan aktiiviset, aikuiset naiset!
Kymen Golfin naiset tarjoavat sinulle, yrittäjä,  mahdollisuuden esitellä tuotteitasi  ja/tai palveluitasi naisgolfareille. Naisgolfarit ovat kasvava joukko myös Kymen Golfin jäsenistössä joten sinulla on mahdollisuus tavoittaa jopa 40 naista rennossa peli-illassa, ”Golfia ja skumppaa Ladyille”.

Peli-illat järjestetään kesällä kymmenenä tiistai-iltana. Valitse itsellesi sopiva ajankohta. varaamme sinulle aikaa pelitapahtumaan joko ennen tai jälkeen pelien, tai sekä että. Tämän lisäksi mainitsemme Sinut sponsorina kilpailukutsussa ja -määräyksessä. Sponsoroinnillasi palkitsemme peli-illan parhaita naisia ja suoritamme arvontoja.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostiin naiset@kymengolf.fi,  otamme Sinuun yhteyttä, saat lisätietoa ja sovimme  Sinulle sopivan ajankohdan markkinoida yritystäsi naisgolfareille!

terveisin

Ladykapteeni Terhi Kvikant