Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Talvihalli ja simulaattorit käytössä.

Harjoittelu talvihallillamme jatkuu. Jokainen hallissa kävijä huolehtii siitä että hallissa voi samanaikaisesti harjoitella enintään 10 hlöä. Jokainen varaa itselleen harjoitteluunsa oman ajan NexGolf ajanvarauksen kautta ja simulaattoria käyttävät varaavat oman vuoron Vellon ajanvarausjärjestelmän kautta. Jokainen harjoittelee hallissa omilla varusteillaan ja muistaa sekä ennen harjoittelua että harjoittelun jälkeen pestä ja desinfioida kädet sekä puhdistaa käyttämänsä varusteet. Kaikkien hallissa kävijöiden toivotaan käyttävän maskia sekä halliin tullessa että harjoittelun ajan. Ja hallille eikä simulaattoriin ei missään nimessä saa tulla jos tunnet itsesi vähääkään kipeäksi.

Ohessa tiedote AVI:n sivulta jossa viitataan tartuntatautilain pykälään 58 g, joka sulkee pois tiettyjä harrastuksia sekä liikuntapaikkoja sulkemiselta.