Naisten simulaattorikisan starttitilaisuus 7.1.22 PERUTTU

Naisten simulaatorikisan starttitilaisuus  7.1. Klo 18.00 PERUTTU!

Vallitsevan,   kiihtyvään koronatilateen vuoksi katsoimme parhaaksi peruuttaa starttitilaisuus Korelan Hallissa! Kisa kuitenkin alkaa  7.1. joten kaikki naiset kisamaan Kymen Golfin Simulaattorimestaruudesta!

 

Naisten simulaattorikisan avaus 7.1.2022 klo

Naiset kilpailevat simulaattorissa tammi-, helmi- ja maaliskuussa 2022. Kisa alkaa 7.1.2022 , jolloin Korelan Hallin  simulaattori 2:ssa on ”starttitilaisuus” klo 18.00 – 20.00. Tule tutustumaan simulaattoriin, osallistumaan pieneen kisaan, kuulemaan  kisasta ja tapamaan golfkavereita.
Naistiimin jäsenet vastaavat kysymyksiin kisasta ja opastavat kykynsä mukaan simulaattorin käytössä. Voit kokeilla simulaattorin käyttöä osallistumalla pieneen kisaan. Kahviakin on tarjolla! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 1 tunti simulaattorin käyttöä, edellyttäen että osallistujia on enemmän kuin 5!

Tulethan terveenä ja käytäthän maskia! Simulaattorihuoneeseen enintään 10 henkilöä kerralla. 

Simulaattorikisassa pelataan joka kuukausi eri kentillä, tammikuussa aloitetaan Lidingö Golf Clubin kentällä. Joka kuukausi palkitaan parhaan tuloksen tehnyt ja arvotaan jotain pienta osallistujien kesken. Saat pelata niin monta kierrosta kuukaudessa kuin haluat. Paras tuloksesi otetaan kisaan mukaan. Kilpailumaksua ei ole,  vaan simulaattorimaksu on  kilpailumaksu.

Ohjeita simulaattorin käyttöön  julkaistaan ennen kisaa ja nyt jo ohjeita löytyy tästä. 7.1.22 klo 18.00-20.00 saat lisätietoa.

Naisten kisan ohje

Tästä linkistä pääset kisaan

 

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Naiset

Kommentit