Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Talvihallilla alkaa Trackman simulaattori kilpailut.

Huomenna 1.1.2022 aloitetaan kilpailukausi talvihallilla. Kaikille avoin kuukausikilpailu sekä naisten oma kuukausikilpailu pyörähtää käyntiin. Molemmissa kilpailuissa Tammikuun pelimuotona on 18r Pb Hcp, ja pelatessa asetuksena on automaattinen putti. Helmikuun kilpailussa vaihtuu kentät sekä kaikille avoimessa kuukausikilpailussa puttaaminen on manuaalista, eli putataan kuten aidosti pelatessa. Kilpailuissa ei ole muuta kilpailumaksua kuin simulaattorin varausmaksu. Kilpailukierroksia voi pelata rajattoman määrän. Molemmissa kilpailuissa palkitaan 3 parasta tulosta Golf Skyn lahjakorteilla.

Pelaaminen/kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraavasti;

Laitetaan tietokone sekä projektori päälle. Kun tietokone on päällä tuplaklikataan näytöllä näkyvää TPS iconia. Trackman ohjelma aukeaa tämän jälkeen. Ruutuun tulevan kuvan alalaidassa lukee kohta Sign In. Painetaan tätä ja kirjoitetaan tietoihin oman Trackman tunnuksen tiedot. Tämän jälkeen siirrytään näytön ylävalikkoon kohtaan Tournaments. Sitä painamalla aukeaa seuraavan näköinen kuva;

Tämän jälkeen painetaan sitä kuvaa/kilpailua johon aikoo osallistua. Lisätään pelaajat ja aloitetaan peli. Kierroksen jälkeen tulokset siirtyvät automaattisesti kilpailun Leaderboardiin, joka päivittyy siis koko ajan.

Molempia kilpailuita voi pelata kummassakin simulaattorissa.