Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kotkan Golf Oy:n uusi hallitus on järjestäytynyt.

Torstaina 16.12. pidettiin Mussalon golfkentällä Kotkan Golf Oy:n yhtiökokous, jossa valittiin mm. uusi hallitus. Kotkan Golf Oy:n hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt; Pekka Salmi, Olli-Pekka Jaakola, Tommi Sievers, Hannu Huostila sekä Kotkan kaupungin edustajana Matti Kekarainen. Uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksensa ke 22.12. golfklubilla, jossa hallitukselle valittiin uusi puheenjohtaja. Kotkan Golf Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Huostila. Varapuheenjohtajana jatkaa Pekka Salmi.

Uusi hallitus teki heti ensimmäisessä kokouksessaan merkittäviä päätöksiä. Heti tammikuun alussa käynnistetään klubirakennuksen sosiaalitilojen remontointi. Miehille ja naisille rakennetaan uudet pukutilat, saunat, suihkut sekä wc-tilat. Pro-shop sekä aulatila tulee myös kokemaan muutoksia. Ravintolaan tullaan myös rakentamaan uusi palvelutiski. Arkkitehti Tuomo Hovi vastaa suunnittelusta ja muutostyöt tulee toteuttamaan Rakennusliike Kalevi Suntio Oy. Toteutettavan remontin/uudistustöiden kustannusarvio on yht. n. 250 000€. Remontti toteutetaan osaltaan lainarahalla. Remontti valmistuu pelikauden 2022 alkuun mennessä. Tammikuun jäsentiedotteessa tulemme vielä informoimaan tästä lisää.

Hallitus päätti myös että solmimme uuden ravintolasopimuksen Esa Forsmanin kanssa. Pro-shopin toiminnasta tulee myös pelikaudella 2022 vastaamaan Golf Sky Oy.