Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Vuoden 2020, vuoden yhteistyökumppani on Kymenlaakson Sähkö Oy.

Vuodesta 1997 lähtien on Kotkan Golf Oy:n hallitus vuosittain palkinnut vuoden yhteistyökumppanin, Partner of the Year tunnustuksella. Yhteistyökumppani saa vuodeksi haltuunsa taulun, jossa on kuva St.Andrewsin golfkentältä. Vuoden yhteistyökumppanin palkitseminen kulkee aina vuoden jäljessä, joten tänä vuonna palkittiin v.2020 vuoden yhteistyökumppani.

Vuoden yhteistyökumppanin valintaan vaikuttaa useampikin tekijä, mutta päällimmäisenä voisi mainita mm. yrityksen sitoutumisen pitkäkestoiseen yhteistyöhön Kotkan Golf Oy:n kanssa. Kymenlaakson Sähkö Oy on ollut Kotkan Golf Oy:n yhteistyökumppani jo useamman vuoden ajan ja Kymenlaakson Sähkö Oy toimittaa Kotkan Golf Oy:lle kaiken sähkön jota golfyhteisömme käyttää.

Kymenlaakson Sähkö on 10 kaupungin ja kunnan omistama energiakonserni. Konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy. Lisäksi yhtiöllä on osuuksia Kymppivoima-yhtiöistä, Kaakon Alueverkko Oy:stä, Orimattilan Lämpö Oy:stä sekä Elvera Oy:stä. Kymenlaakson Sähköverkko Oy omistaa puolet Kaakon Alueverkko Oy:stä ja 20 % Enerva Oy:stä.

Kuva Partner of the Year taulun luovutuksesta. Taulun vastaan otti Tj. Tommi Nousiaiselta Kymenlaakson Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Aku Pyymäki.

Kotkan Golf Oy onnittelee vielä kerran Kymenlaakson Sähköä.