Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Junioreiden talviharjoittelu alkaa ke 1.12.

Ensi viikolla aloitetaan Kymen Golf ry:n junioreiden talviharjoittelu talvihallilla. Tulevana talvena juniorit jaetaan tasoryhmiin, ja harjoituksia tulee olemaan 1-2 kertaa viikossa, riippuen ryhmästä. Talviharjoituksiin voivat osallistua kaikki 10 – 21 vuotiaat Kymen Golf ry:n juniorijäsenet, joilla on green card suoritettuna. Talviharjoittelun kustannus talvikaudelta 2021/2022 on 100 euroa. Jos samasta perheestä useampi nuori osallistuu harjoituksiin, on tällöin voimassa sisaralennus, eli muiden osalta talven harjoitusmaksu on tällöin 50 euroa/juniori. Ilmoittautumiset harjoituksiin Pro Tommille, tommi.nousiainen@kymengolf.fi, viimeistään ti 30.11.2021 mennessä. Harjoitusryhmät julkaistaan tämän jälkeen kotisivullamme. Talviharjoitukset tulevat jatkumaan talvihallilla huhtikuun alkuun asti.