Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Caddiemasterin toimisto suljettu pelikauden 2021 osalta.

Caddiemasterin toimisto on suljettu pelikauden 2021 osalta. Jatkossa toimisto on avoinna vain kilpailupäivinä. Vieraspelaajat voivat varata peliaikoja Teetimen kautta, jolloin green feen maksu veloitetaan varauksen yhteydessä. Jos vieraspelaajan käytössä on etukäteen ostettu pelilippu, niin tällöin ajanvaraus soittamalla, 044-5706877.

Vieraspelaajien green fee 35 euroa, 20 euroa/9r. Vieraspelaajat voivat maksaa green feen myös Mobilepaylla, käyttämällä koodia 96899. Tai Kotkan Golf Oy:n pankkitilille;FI1731311000502942.

Golfautot eivät ole enää käytössä. Ilmoittautumiset kilpailuihin joko suoraan NexGolfin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen; tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

Muistakaa myös pelaamisen käytännöt pakkasaamuisin. Eli jos kenttä on aamulla suljettu pakkasen vuoksi, niin perutut ajat eivät siirry eteenpäin vaan pelaajan pitää tällöin varata itselleen uusi peliaika.

Kentän aukiolosta ilmoitamme aina kotisivullamme sekä somen puolella.