Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kinkku ja Sisäfile kilpailut alkamassa.

Syksy on jo pitkällä, mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä että pelikausi Mussalossa olisi ohi. Päinvastoin monen odottamat syksyn kinkku ja sisäfile kilpailut ovat vasta alkamassa. Kilpailutiimi on rakentanut syksyksi useamman kilpailun, ja eri pelimuotoja suunniteltaessa on tiimi pyrkinyt parhaansa mukaan kuuntelemaan palautteita joita on saatu viime kauden kisoista. Uutena kilpailuna on mm. yksilö kinkkukilpailu sekä kilpailu jossa kaikki miehet pelaavat tiiltä 47 ja kaikki naiset tiiltä 36. Kaikki syksyn tulevat kilpailut löytyvät nyt NexGolfin kilpailu kalenterista. Tulevissa kilpailuissa tullaan myös jokaisessa kilpailussa palkitsemaan tasapuolisesti 3 parasta Scr tulosta sekä 3 parasta Hcp tulosta. Toivotaan että kausi jatkuu pitkälle ja päästään pelaamaan kisoja vielä pitkälle marraskuun puolelle.