Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Golffia ja skumppaa ladyille 2021 turnaus päättyi hienoon kisaan!

Naiset osaavat tämän, sanoi puheenjohtaja Pekka Salmi,

Janette Kyötikki

onnitellessaan naisia ”Golffia ja skumppaa Ladyille” turnauksen päätöskisan palkintojenjakotilaisuudessa. Mitä hän tarkoitti, tietää vain mukana olleet naiset. Voimme  todeta että Pekka puhui totta. Naisten päätöskisassa oli mukana 29:naista, joista enemmistö on ollut mukana naisten tiistai-iltojen turnauskisoissa.

Päätöskisassa pelattiin lippukisa ja normaaliin tapaan sää oli golfpelille mitä mainioin, tunnelma rento ja tulokset huikeita. Väylä 18 greenin vieressä oli joukko lippuja, joka kertoi omaan, tai lähes, omaan pariin oli pelanut joukko naisia.

Janette Kyötikki

Lippukisan parhaat olivat  Leila Vahvelainen ja Terttu Heinonen, joista Leila alhaisemmalla tasoituksellaan korjasi ensimmäisen palkinnon. Kolmanneksi ylsi Sinikka Jukkara. Kaikki kolme päätyivät väylälle 18.

Pisimälle 72 lyönnillä, eli scratch-voittaja oli Sarianna Karpalisto

Janette Kyötikki
Janette Kyötikki

Pisimälle draivasi väylällä 10 Päivi Nygreen-Laitinen ja Pia Muurinen löi pallonsa lähimmäs lippua väylällä 7.

Onnittelut kisan voittajille!

No, kuka sen turnauksen voitti?

Koko kesän pelatussa Golffia ja skumppa Ladyille turnauksessa pelattiin 10 kisaa. Naisia oli kaiken  kaikkiaan mukana 65, joista monet mukana useassa kisassa. Kisoista kerättiin pisteitä, osallistumisesta ja sijoituksista. Kisa oli tiukka, loppuun asti piti pelata, jotta voittajat selvisivät.

Kiertopalkintoon, jonka lahjoitti Karhulan Helmi, sai ensimmäisen kiinnityksen Mia Friman, 76 pisteellä! Monica Kihl on turnauksen toinen, 71 pisteellä ja kolmannelle sijalle ylsi Jaana Eskelinen 65 pisteellä. Onnittelut voittajille!

Janette Kyötikki

 

Turnauksessa palkittiin Jaana Tikanoja ahkerimpana, eli kaikissa kisaoissa mukana olleena.

Lisäksi arvottiin ”Vuoden  Birdie”, jonka Pekka Salmi arpoi lähes täydestä Birdie maljakosta. Vuoden Birdien voitii Anne Mielonen. Onnittelut!

Palkintopöydästä, kiitos Kotka Mills, riitti palkintoja kaikille mukana olleille!

Janette Kyötikki otti ahkerasti kuvia päätöskisassa joita voitte ihailla lisää naisten Instagram-tilillä, #kymengolfnaiset.

Ladykapteeni kiittää nöyrimmin kaikkia mukana olleita ihana naisia, jotka ovat tehneet tästä kesästä iki-muistettavan!

Tässä linkit tuloksiin:

Golffia ja skumppa ladyille 2021, tulokset

Turnauskokonaisuus_2021_pdf

Lippukisa 25.9.21, tulokset