Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Golffia ja skumppa Ladyille -turnauksen parhaat ratkaistaan lauantaina, 25.9.

Naisten kausi päätty  lauantaina lippukisan merkeissä!

Golffia ja skumppa ladyille, kiertopalkinto 2021

Lippukisaan on ilmoittautunut 29 naista, ja ensimmäiset lähtevät klo 10.00. Kisassa ratkaistaan kauden turnauksen parhaat. Ja tietenkin lippukisan voittajat. Kisassa on ilahduttavasti mukana uusia haastajia, eli naisia, jotka osallistuvat ensimmäistä kertaa turnauksen kisaan! Kisasta tulee siis mielenkiintoinen ja jännittävä!

Katso linkistä kilpailumääräys, joka myös jaetaan ryhmille lauantaina, siinä on pyritty antamaan ohjeet tulosten merkitsemiseksi.

naisten päätöskisa 2021, kilpailumääräys

Jokaista pyydetään tarkastamaan oma slopensa, ennen kisaa, jotta kaikilla on oikea lyöntimäärä kortissa ja lipussa! Slope saatta olla toinen kisapäivänä kuin torstaina, jolloin liput ja lähtöjärjestys on tehty!

Kisan jälkeen, lounaalla,  palkitaan kisan voittajat ja koko turnauksen parhaat. Lisäksi arvotaan Vuoden Birdie, ”Birdie-maljakossa” olevista palloista. Ladytoimikunta on päättänyt lahjoittaa maljakon birdie pallot Kymen Golfin Juniori-toiminnalle. Jos haluat oman pallosi muistoksi itsellesi, hae se naisten pukuhuoneen maljakosta, viimeistään 3.10.2021.

Tervetuloa kisamaan ja katsomaan!